Elektrosek / Certifikata 

  • Elektrosek me nje eksperience disa vjecare ne treg eshte pajisur me certifikata cilesi dhe distributoresh si me poshte:
                Shkarko ISO 9001:2008                                                              Shkarko 18001:2007                                                                   Shkarko 14001:2004
 

 Logo >LogoLogo

                Shkarko 27001:2013                                                              Shkarko 99:2012                                                                   Shkarko Elmes

Logo LogoLogo

                               Shkarko Messer                                                                                    Shkarko Next                                                                   Shkarko Messer

   

Kontakte


Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mobile
355-69 6003333 / 355-69 7033333
Adresa Fizike
Rruga e Kavajes,perballe qendres"GLOBE" Tirane.

Programi Monitorimit


Per te ofruar sigurine maksimale ELEKTROSEK eshte e vetmja kompani ne Shqiperi qe ofron program profesional per monitorimin e sistemeve te alarmit, kamerave, gps, radiove te pershtatshme per SH.P.S.F

Klikoni ketu per me teper 

Orari Zyrtar

E hene - E shtune 9AM - 5PM E djele pushim